Aktiviteter i Klubben

Dagen tilrettelægges ud fra en fast dagsrytme, for at gøre dagligdagen så enkel og overskuelig som muligt.
Vi tager udgangspunkt i det, som du kan og har interesse for at deltage i, derfor er det vigtigt, at vi sammen finder frem til det, som du har lyst til. For at vi kan gøre det bedst muligt, vil vi gerne kende til din livshistorie.

Der er bl. a. mulighed for følgende aktiviteter i Klubben.
For at læse mere om den enkelte aktivitet kan du klikke på den ønskede linje.

Efter formiddags- og eftermiddagskaffen synger vi ofte et par sange fra bl.a Seniorsangbogen. Der er mange gode og kendte sange/salmer at vælge imellem.
Når vi har mulighed for det, har vi gerne musik til.

I Klubben har vi motionscykler, som er til rådighed for daghjemmets brugere. Den udendørs dobbeltcykel er der også rig mulighed for at benytte sammen med et personale, når vejret tillader det.
Desuden tilbyder vi stolegymnastik med mange forskellige elementer. Vi kommer hele kroppen igennem og også lattermusklerne bliver rørt.
Der er rig lejlighed til at gå en tur på de flisebelagte stier i den spændende, nyanlagte have. I haven er der to petanquebaner, som også må benyttes af Klubbens brugere.

I Klubben får vi dagens avis til fri afbenyttelse. Vi finder relevante nyheder frem af såvel lokal som landsdækkende karakter, og bruger det til samtale om forskellige emner.
Ligeledes bruger vi bøger til oplæsning og samtale. Det kan være egnsbestemte, men også interessante biografier.
Vi bruger også forskellige bøger og blade med quiz.

Der foregår forskellige kreative aktiviteter i Klubben.
Vi laver årstidsbestemt pynt og udsmykning.
Der er også mulighed for at væve.
Vi har et lille udvalg i garn, perler og andet smykketilbehør, og hvis der interesse for at lave kort, kan vi også tilbyde det.
Mulighederne er mange - derfor er vi altid åbne for nye ideer.

Når der er mulighed for det, tager vi gerne en tur ud i det blå i lokalområdet, hvor der er mange skønne udflugtsmål. For eksempel kan turen gå til Skaven Strand, hvor vi nyder den medbragte kaffekurv.

I Klubben er der mulighed for at spille forskellige spil, for eksempel bob, ludo, rummikub og kortspil.
Når vejret tillader det, gør vi brug af udendørs spil såsom petanque, bowling og stigegolf.

Der dufter ofte af nybagt brød i Klubben.
Mange opskrifter bliver afprøvet - nye såvel som gamle. De spænder vidt lige fra sigtebrød til lagkage med creme og flødeskum.
Bagværket nydes til eftermidddagskaffen og falder oftest i god smag.

Hvert år får vi besøg af børn fra Klatretræet til fastelavn. De kommer festligt udklædte og slår katten af tønden. Derefter synger de, og formiddagen sluttes af med hjemmebagte fastelavnsboller.
Børnehaven kommer igen i december til luciaoptog, hvor de glæder os med sang og lys. Denne formiddag sluttes traditionen tro af med æbleskiver til alle.
To gange om året inviterer vi ind til henholdsvis sommerhygge og julehygge, hvor alle brugere og pårørende er velkommen.