EDB

Vi har forskellige computerhold, som foregår i computerlokalet.
Læs mere om det enkelte hold i de nedenstående rubrikker og tilmelding hertil ved at klikke på linjen. Hvis det ønskede hold er optaget, kan du blive skrevet på venteliste.

Windows 7 brugerfladen.
Du må godt medbringe sin egen bærbar computer.
Vi ser på Borger.dk, Digital Postkasse, mailprogrammer, oprette og brug af mapper m.m.
Tilmelding til Grethe Bargmann.

Torsdag kl. 9 - 11
Frivillig: Grethe Bargmann mobil 6112 0886
mail grethe-bargmann@outlook.dk
og Finn Hansen mobil 40372405

​Opstart d. 16. januar 2020
 

 

Der er her mulighed for at komme med sin bærbar og blive afhjulpet med problemer enten med Windows 7 og 8  eller bl.a. programmer med Office 2013, Mail, Word 2010, Excel 2010, Publisher 2010, Outlook 2010, Power Point, Paint Shop Pro 8,9 og 12, Animations Shop3, Scrippy, overførsel af billeder fra Kamera til PC., Lydfiler, USB, DVD, Windows Live Photo Gallery, Google Favoritter, Skype eller WinRar. Tag din bærbar med ned på Seniorgården - så kikker vi på det.

1. torsdag i måneden.
6. september, 4. oktober, 1. november og 6. december.
Frivillig: Kate Schou tlf. mobil 2183 3635
mail axelinesen@live.dk

Husk det foregår efter aftale.

  

  

Vi ser på Windows 10 med de små APP´s på startsiden. Vi ser på startknappen og bladrer imellem flere af de åbne Apps og åbne programmer. Vi ser på skrivebordet, genveje, baggrundsbilleder, pauseskærm og proceslinje. Tilpasning af skærm, mail, vedhæfte billeder, besvare og videresende mailen igen, samt oprette kontaktpersoner. VI ser på opdateringer i almindelighed.

Mandag kl 13:30 - 15:30 - holder pt. pause
Frivillig: Kate Schou tlf. mobil 2183 3635
mail axelinesen@live.dk
Foregår i computerlokalet
Man kan bruge sin egen bærbar Computer.

 

 

Vi skal have oprettet din mail og skal se på, hvordan man laver en ny mail, laver formatering med skriftfarver, skrifttyper, vedhæfte billede eller et dokument. Du skal lære at lave et signatur og vi ser på prioriteter. Vi skal prøve at besvare og videresende en mail. Vi skal slette og arkivere mail. Vi skal se på dine kontakter og hvordan du opretter en ny kontakt og hvordan du finder dem i en ny mail. Vi skal se på Indbakke med undermapper, så vi kan flytte indkomne mails, samt se på de 2 grupper, den er født med. Vi ser på udbakke, sendt og slettet mail. Vi skal også rydde op i vores mapper. Vi skal se på skærmindstillinger og temaer m.m. 

Mandag kl 11:15 - 13:15 - holder pt. pause
Frivillig: Kate Schou tlf. mobil 2183 3635
mail axelinesen@live.dk
Foregår i computerlokalet
Man kan bruge sin egen bærbar Computer.